3 dic 2013

Los estúpidos anuncios del Banc de Sabadell

Estúpidos anuncios del Banc de Sabadell. Sale el abuelete y dice tonterías. Por favor, aplaudan, aplaudan. Os dejo el vídeo y luego, más abajo, un par de preguntas.



a) Primera pregunta: ¿para qué quieres vivir 120 años? Con unas piernas que no te responden, unas rodillas que son polvo y un hígado que hace tiempo dejó de escucharte.
b) Segunda pregunta: ¿Qué país, que sistema de seguridad social puede sostener jubilaciones de 60/70 años para una vida laboral de 40.

Estúpidos, estúpidos anuncios. Por favor, aplaudan, aplaudan.

1 comentario:

  1. Hahaha divertida entrada :P

    Els discursos sobre antioxidants resulten infumables si tens una vida acartonada.

    Respostes.

    a) Viure 120 anys?! O traspassar el segle?! Yeah!!! :) La vida, aquesta realitat que ens envolta... ben pensat és un miracle.

    Concretant.... viure 120 anys per enamorar-me i desanamorar-me tantes vegades com Ingmar Bergman.

    Viure per veure créixer i protegir amb ungles i dents els fruits de l'àrbre. Viure per a procular-lis alegria, intel.ligència i seguretat.

    Viure per a transpassar límits del plaer i trencar la moral en la intimitat de la vida sexual.

    Viure per a fer el que m'agrada, ser qui sóc i no pas qui els altres volen que sigui. En cada pasa alliberar-me de sotmetiments.

    I per tantes altres coses útils vull viure 120 anys :)

    La pregunta b) no m'interessa pas tant. La vida de veritt trobo que està fora del sistema. A la llarga dóna més diners treballar en el que t'agrada que no pas un ofici per un sou diari.

    ResponderEliminar